Руководство UNICEF направило в адрес АСК благодарственное письмо за активную финансовую и гуманитарную помощь жертвам землетрясения

Dragi gospodine Samodurov,

toplo Vam zahvajujemo na brzom odazivu i Vašoj donaciji za pomoć djeci i obiteljima Petrinje, Siska, Gline te ostalih mjesta koje je pogodio razoran potres. Izgubljeni su životi, domovi, obitelji su ostavljene u strahu i nesigurnosti. No i ovoga puta pokazujemo veliko zajedništvo i solidarnost s najpotrebitijima, stoga Vam još jednom velika hvala što ste dio takvog zajedništva!

Vaša je donacija doprinos zajedničkom odgovoru na hitne potrebe naših sugrađana, osobito djece koja su u ovakvim kriznim situacijama i najranjivija. Važno je zaštititi ih u ovim neizvjesnim trenucima i olakšati im situaciju, no i dugo nakon potresa brinuti se da se vrati bezbrižnost njihovog djetinjstva. UNICEF priprema dostavu ključnih potrepština i zaštitne opreme na zahvaćena područja, a u nadolazećem razdoblju osigurat ćemo psihosocijalnu podršku za djecu i roditelje te podršku vrtićima i školama te zdravstvenim ustanovama i socijalnim službama, kako bi mogli nastaviti sa svojim važnim radom.

Od srca Vam hvala što pomažete ugroženoj djeci i obiteljima u ovoj teškoj situaciji!

Svako dobro Vama i Vašim najmilijima,

Nina

Related Posts

Leave a Reply

English English German German Russian Russian

Наш сайт использует файлы cookies, чтобы улучшить работу и повысить эффективность сайта. Продолжая работу с сайтом, вы соглашаетесь с использованием нами cookies и политикой конфиденциальности.

Принять